Stap 1
Schil de ananas en verdeel deze in 4 delen. Grill de plakjes aan beide kanten een paar minuten.
Stap 2
Prak de avocado's en meng ze met de guacamole kruidenmix in een kom.
Stap 3
Snij en versnipper de romeinse sla.
Stap 4
Snij de ananas in grote blokken, snij de cherrytomaatjes door de midden, hak de uitjes en koriander fijn. Snij de jalapeño's in dunne plakjes. Doe alles samen in een kom. Pers het sap uit een limoen en voeg zout toe. Mix en zet apart.Stap 5
Verkruimel de kaas en doe deze in een kom.
Stap 6
Doe de entrecôte in een kom en voeg de taco kruidenmix toe, meng het door elkaar zodat al het vlees bedekt is met de kruiden.
Stap 7
Grill het vlees aan beide kanten ongeveer 2 minuten op hoog vuur enlaat het vlees 5 minuten rusten. Snij het dan in dunne plakjes.