Onze keukenapparatuur

GreenPan gaat verder dan antiaanbakpannen. Onze missie? Jouw hele keuken PFAS-vrij maken!

Ook onze elektrische keukenapparaten zijn voorzien van een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag en ontworpen om het jou makkelijk te maken. En de collectie wordt steeds groter! Met deze apparaten geniet jij van dagelijks keukengemak en een XL portie inspiratie!

NIEUW

Een nieuwe generatie keukenapparatuur

Het is tijd om je volledige keuken PFAS-vrij te maken met onze nieuwe generatie premium keukenapparatuur. Die hebben een unieke Thermolon™ Volt keramische antiaanbaklaag zonder schadelijke PFAS-chemicaliën. Koken wordt voortaan nog makkelijker, sneller en gezonder!

Shop

Eén pan die alles kan

Omnicooker

Eén pan, eindeloos veel mogelijkheden! Dit 10-in-1 keukenapparaat maakt in sneltempo een waaier aan gerechten klaar, terwijl jij geniet van extra vrije tijd.

Ontdek meer

Voor gerechten boordevol smaak

Slowcooker

Traag gegaarde gerechten boordevol smaak? Die maak je in onze slowcooker. Bak je ingrediënten eerst aan en laat ze daarna zonder omkijken urenlang sudderen.

Ontdek meer

Voor fast food lovers

Contactgrill

Krokante croques, lekkere hamburgers, perfect gegrilde groenten of vlees. Die maak je snel klaar met onze contactgrill. Zin in gourmet of teppanyaki? Klap de contactgrill dan volledig open!

Ontdek meer

Wafels op jouw maat

Wafelijzer

Van licht en krokant, tot heerlijk zacht en luchtig. Van lichtgekleurd tot goudbruin. Met onze wafelijzer bak je met één draai aan de knop de perfecte wafels!

Ontdek meer