BEREIDINGSINSTRUCTIES:
Introductie
Voor dit romige softijs heb je geen zuivel nodig. Gebruik het recept als basis voor allerlei smaken.
Ingrediënten voor 4 tot 6 porties
- 750 ml haver- of amandelmelk
- 85 g kokosbloesemsuiker
- 2 eetlepels tapioca- of maïszetmeel
- 2 ½ theelepels vanille-extract of 16 g vanillesuiker
- ½ theelepel zout
Aan de slag
1: Meng alles in een middelgrote kom en klop tot het zetmeel en de suiker volledig zijn opgelost.
2: Giet het mengsel in de GreenPan Frost-mengkom en dek ze af met het deksel
3: Selecteer de Soft Ice Cream-modus, L2. Roer tot je Frost overschakelt naar Cool en piept.
SNELLE TIPS
Voor het beste resultaat moeten je ingrediënten koud zijn (als je het meteen maakt) of maak de basis en zet ze in de koelkast tot je klaar bent om te roeren. Haal het ijs meteen uit je toestel als het klaar is, om te voorkomen dat het een ijzige textuur krijgt door te veel lucht.
Bereidingstijd
45 minuten


