Doorgaan naar artikel
PERENSLUSHIE MET KRUIDEN

PERENSLUSHIE MET KRUIDEN

BEREIDINGSINSTRUCTIES:

Introductie

Zomer of winter, lente of herfst? Deze slushie smaakt altijd met rijpe peren, zure citroen en zoete honing. Geniet ervan aan het zwembad of bij het haardvuur, je zal hoe dan ook heropleven.

Ingrediënten voor 4 porties

  • 4 rijpe peren, geschild, zonder klokhuis en in blokjes gesneden
  • 250 ml vers citroensap
  • 170 g honing, naar smaak meer of minder
  • ½ theelepel gemalen kaneel
  • ¼ theelepel vanille-extract
  • 600 ml koud water
  • snufje gemalen kruidnagel
  • snufje gemalen piment

Aan de slag

1: Doe alle ingrediënten in de blender en mix op hoge snelheid tot een glad mengsel. Proef en voeg naar smaak zoetstof of water toe.

2: Giet het mengsel in de GreenPan Frost-mengkom en dek ze af met het deksel.

3: Selecteer de Slushie-modus, L2 of L3, afhankelijk van je gewenste consistentie. Roer tot je Frost overschakelt naar Cool en piept, of tot je gewenste textuur is bereikt.

4: Serveer in gekoelde glazen.

SNELLE TIPS

L2 geeft je een meer vloeibare slushie, terwijl L3 je een ijzigere versie geeft. Proef en pas de zoetheid aan, want sommige peren zijn zoeter dan andere.

Bereidingstijd

45 minuten
Vorige post Volgende bericht