Doorgaan naar artikel
VEENBESSENSINAASAPPELSLUSHIE

VEENBESSENSINAASAPPELSLUSHIE

BEREIDINGSINSTRUCTIES:

Introductie

Deze slushie is een levendige en zurige mix van veenbessen- en sinaasappelsap en zorgt bij elke slok voor een verfrissende smaakexplosie. Perfect ijskoud en verkoelend, een gemakkelijke manier om op een hete zomerdag of eender wanneer van een fruitige lekkernij te genieten.

Ingrediënten voor 4 tot 6 porties

  • 600 ml sinaasappelsap
  • 480 ml veenbessensap
  • 50 g kristalsuiker

Aan de slag

1: Roer de sappen en de suiker in een middelgrote mengkom door elkaar tot de suiker begint op te lossen.

2: Giet het mengsel in de GreenPan Frost-mengkom en dek ze af met het deksel.

3: Selecteer de Slushie-modus en kies niveau 4. Roer tot je Frost overschakelt naar Cool en piept, of tot je gewenste textuur is bereikt.

4: Serveer in gekoelde glazen.

SNELLE TIPS

Voor het beste resultaat gebruik je sinaasappelsap zonder pulp. Zeef de grote stukjes eruit als je versgeperst sap gebruikt.

Bereidingstijd

50 minuten
Vorige post Volgende bericht