Slim design

Onze meest duurzame pannen

Meebouwen aan een groenere toekomst is wat ons drijft. Al sinds dag één maakt onze focus op het milieu deel uit van ons verhaal. We innoveren voortdurend om onze impact op de planeet te verminderen. Dat bewijzen onze meest duurzame reeksen tot nu toe: Eco-Smartshape, One Five en Evolution.

CONNECT, COOK, CARE

Nee, we zijn niet vergeten om het handvat te bevestigen! Deze pannen zijn bewust zo ontworpen. Dankzij hun slimme design passen ze in een kleinere verpakking, zijn ze compact te vervoeren en eenvoudig te recycleren. Bovendien bevatten de pannen minstens 65% gerecycleerd aluminium.


Het enige wat jij moet doen, is het handvat zelf monteren op de pan. En dat is kinderspel! Zo dragen we samen ons steentje bij aan een gezondere planeet.

Go Forest

Wist je dat …

… er elke minuut 27 voetbalvelden aan bos verdwijnen? Ontbossing is een wereldwijd probleem dat zorgt voor minder biodiversiteit en meer uitstoot van broeikasgassen.

GreenPan x Go Forest

Daarom werd GreenPan partner van Go Forest, een jong Belgisch bedrijf met één duidelijk missie: bomen planten waar ze het hardst nodig zijn.

Samen naar een groenere toekomst

We zullen elke maand* 10 bomen planten met Go Forest. Wil jij ook meewerken aan een groenere toekomst? Kies dan voor onze meest duurzame collecties: Evolution, One Five of Eco-smartshape. Zo maken we samen het verschil!

*Actie loopt van 01/02/2024 t.e.m. 30/04/2024

BOUW JE SLIMME PAN IN 4 STAPPEN

Description

 • Stap 1

  Plaats de kleine ring op de bout

 • Stap 2

  Steek de bout in het handvat

 • Stap 3

  Schuif het handvat op de pan

 • Stap 4

  Draai de bout stevig vast met de inbussleutel
  (meegeleverd)

LESS IS MORE

Ons productteam ontwikkelde een doos die 60% kleiner* is en ons helpt om onze CO2-uitstoot te verminderen. Net als onze antiaanbaklaag is deze nieuwe doos plasticvrij. De panonderdelen en het montagegereedschap worden verpakt in een doos van gerecycleerd karton met kartonnen inzetstukken.


*In vergelijking met andere GreenPan-verpakkingen

DUURZAME VERPAKKING 

Shop onze duurzaamste pannen

Onze inzet voor een groenere toekomst 

Sluit je aan bij onze beweging 

De toekomst is PFAS-vrij!