Thai shrimp salad

Signature Dish by Dinner on the Lake
Voor 2 personen

Ingrediënten

Voor de salade:

  • 6 scampi’s (Argentijnse garnalen)
  • 20 g einoedels
  • 30 gram paksoi, fijn gesneden
  • 30 gram zoete paprika, fijn genseden
  • 30 gram Chinese kool, fijn genseden
  • Sesam
  • Peper en zout
  • Crispy uitjes
  • Lente-ui

Voor de thai hoisin saus :

  • 30 g ketchup
  • 5 g hoisin
  • 5 g limoensap
  • 5 g sesam-olie
  • 5 g sojasaus

Voorbereiding

  • Kook de einoedels in gezouten water, giet ze af na de gaartijd en overspoel met koud water zodat ze afkoelen.

 

  • Meng deze in een kom met (sesam) olie, peper en zout en de fijn gesneden paksoi, zoete paprika en chinese kool (rauw) en dresseer deze in een mooi bord.

 

  • Grill de scampis in een grillpan of op de BBQ en dresseer ze bij de noedels.

 

  • Meng alle ingrediënten voor de thai hoisin saus samen en roer goed door tot een homogene massa.

 

  • Werk de salade af met de crispy-uitjes, fijn gesneden lente-ui en de thai beef saus.

 

  • Enjoy your sharing plate!
Toon meer