Ingrediënten
Voor de salade:
- 6 scampi’s (Argentijnse garnalen)
- 20 g einoedels
- 30 gram paksoi, fijn gesneden
- 30 gram zoete paprika, fijn genseden
- 30 gram Chinese kool, fijn genseden
- Sesam
- Peper en zout
- Crispy uitjes
- Lente-ui
Voor de thai hoisin saus :
- 30 g ketchup
- 5 g hoisin
- 5 g limoensap
- 5 g sesam-olie
- 5 g sojasaus
Voorbereiding
- Kook de einoedels in gezouten water, giet ze af na de gaartijd en overspoel met koud water zodat ze afkoelen.
- Meng deze in een kom met (sesam) olie, peper en zout en de fijn gesneden paksoi, zoete paprika en chinese kool (rauw) en dresseer deze in een mooi bord.
- Grill de scampi’s in een grillpan of op de BBQ en dresseer ze bij de noedels.
- Meng alle ingrediënten voor de thai hoisin saus samen en roer goed door tot een homogene massa.
- Werk de salade af met de crispy-uitjes, fijn gesneden lente-ui en de thai beef saus.
- Enjoy your sharing plate!
Toon meer