Stoofpotje van zoete aardappel en kikkererwten

Snel gemaakt én supergezond: de ideale lunch voor tijdens drukke dagen.
35 min
8

Ingrediënten

  • 1 el Alpro® Bakken en Braden
  • 2 zoete aardappelen, in blokjes gesneden
  • 1 blik kikkererwten (400 gram)
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 1 bouillonblokje
  • 1 look
  • 1 ui
  • 2 el Ras el Hanout
  • 5 dadels
  • Koriander (of andere tuinkruiden)
  • Peper en zout
  • Feta (optioneel)

Voorbereiding

Stap 1

Stoof de ui en de look glazig en kruid af.

Stap 2

Voeg er de zoete aardappel, tomatenblokjes en bouillonblokje aan toe en laat even sudderen.

Stap 3

Laat op het einde de kikkererwten meegaren.

Stap 4

En voilà, dat was het! Werk af met tuinkruiden, feta en dadelstukjes.

Toon meer