One-pot lasagne van Garden Gourmet

Onze favoriete one-pot lasagne
30 min
4 personen

Ingrediënten

  • 2 pakjes vegan gehakt van Garden Gourmet
  • 1 witte ui (fijngesnipperd)
  • 1 koffielepel Provençaalse kruiden
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 300 gram wortel (in blokjes)
  • 125 gram champignons (in kwartjes)
  • 800 ml tomatenblokjes
  • 900 ml water
  • 10 droge lasagnevellen
  • enkele takjes verse basilicum
  • parmezaanse kaas

Voorbereiding

Stap 1

Stoof de ui tot ze glazig is. Voeg daarna de Provençaalse kruiden toe en bak kort mee.

Stap 2

Voeg het gehakt en de knoflook toe. Bak het mooi rul en bruin.

Stap 3

Doe de blokjes wortel en champignons erbij. Bak mee gedurende enkele minuten.

Stap 4

Giet de tomatenblokjes en het water erbij. Leg de lasagnevellen voorzichtig in de pot en laat het geheel ongeveer 30 minuten zachtjes koken.

Stap 5

Zijn de lasagnevellen gaar? Dan is jouw one pot lasagne klaar! Werk af met enkele blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas. Smakelijk!

Toon meer