Ingrediënten
- 2 koffielepels Olijfolie
- 640 g Runderbiefstuk, rauw, (à 160 g)
- 1 hele Rode ui, in fijne ringen
- 1 hele Gele paprika, Ontpit en in fijne schijfjes gesneden
- 1 portie Peultjes, of sugar snaps (hoeveelheid naar keuze)
- 1 portie Broccoli, schoongemaakt en in kleine roosjes gesneden
- 2 eetlepels Sojasaus
- Zout Peper, zwart, versgemalen
- 1 hoeveelheid Koriander, vers, gesneden
Voorbereiding
Stap 1
Verhit de olie in een wok of bakpan. Doe het vlees erbij en bak tot het naar smaak gaar is (ongeveer 3 tot 4 minuten voor medium).
Stap 2
Haal het vlees van het vuur, dek af met folie en laat het zo even rusten terwijl je de groenten klaarmaakt.
Stap 3
Doe de rode ui, paprika, peultjes en broccoli in de wok of bakpan en roerbak gedurende 3 à 4 minuten. Breng de groenten op smaak met sojasaus, zout en peper. Voeg de koriander toe en verdeel het geheel vervolgens over vier borden.
Stap 4
Snij het vlees in plakken en leg bovenop de groente. Serveer. Wie kan de smaak van goed gebakken biefstuk weerstaan? Serveer met kleurrijke groenten.