Doorgaan naar artikel
Dip van zoete ui met zeewier

Dip van zoete ui met zeewier

BEREIDINGSINSTRUCTIES:

Introductie

Ingrediënten voor +/- 300 gr dip

  • 50 gr boter
  • 3 gele uien
  • 1 el rijstazijn
  • 100 g zure room
  • 100 g roomkaas
  • 5 gr zeewiersnacks of 2 norivellen in stukjes
  • Stukjes brood of crackers

Aan de slag

BEREIDINGSINSTRUCTIES: 

Ingrediënten voor +/- 300 gr dip

50 gr boter

3 gele uien

1 el rijstazijn

100 g zure room

100 g roomkaas

5 gr zeewiersnacks of 2 norivellen in stukjes

Stukjes brood of crackers

Aan de slag

Stap 1:

Snij de uien in ringen en leg ze in de GreenPan airfryer. Beleg met stukjes boter en bak ze gedurende 30 min op 150°C.

Stap 2:

Controleer of de uien voldoende zacht zijn. Indien niet, laat ze nog 5 min extra bakken.

Stap 3:

Meng de zure room en roomkaas met ½ van de zeewier, rijstazijn, peper en zout.

Stap 4:

Laat de gefruite uienringen afkoelen en meng ze daarna met de mix van zure room.

Stap 5:

Werk af met het resterende zeewier en serveer met stukjes brood of crackers. Smakelijk

Bereidingstijd

40 min

Bereidingstijd

40 min
Vorige post Volgende bericht