Doorgaan naar artikel
AARDBEIENMILKSHAKE

AARDBEIENMILKSHAKE

BEREIDINGSINSTRUCTIES:

Introductie

Je hoeft nergens heen om de perfecte aardbeienmilkshake te krijgen – dit is hét recept om hem thuis te maken! De zoete aardbeien in combinatie met de romige vanillebasis is pure perfectie.

Ingrediënten voor 3 tot 4 porties

  • 450 g verse aardbeien, ontkroond en in vieren gesneden
  • 3 - 4 eetlepels kristalsuiker
  • 1 ½ theelepel vanille-extract
  • 600 ml volle melk
  • 240 ml slagroom

Aan de slag

1: Doe de aardbeien, suiker en vanille in een kom en roer alles goed door elkaar. Laat het mengsel 20 minuten tot 1 uur op kamertemperatuur staan. Doe het mengsel in een blender en mix het op hoge snelheid tot een gladde massa. Zeef het mengsel door een fijne zeef.

2: Roer de melk en room erdoor. Proef en voeg als je dat nodig vindt meer zoetstof toe.

3: Giet het mengsel in de GreenPan Frost-mengkom en dek ze af met het deksel.

4: Selecteer de Milkshake-modus, L4. Roer tot je Frost overschakelt naar Cool en piept.

Bereidingstijd

45 minuten
Vorige post Volgende bericht