BEREIDINGSINSTRUCTIES:
Introductie
Ingrediënten voor
- 600 g kabeljauwfilet, in blokjes
- 600 g vastkokende aardappelen
- 2 stengels prei
- 2 venkel
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 el dille, fijngesneden
- 1 el peterselie, fijngesneden
- 1 el dragon, fijngesneden
- 400 ml visfumet
- 200 ml Alpro® Cooking
- 2 el Alpro® Bakken en Braden
- peper en zout
Aan de slag
Stap 1
Schil de aardappelen en snij deze in kleine blokjes. Snijd de ui fijn en pers de knoflook. Was en snij de prei in ringen. Snij ten laatste ook de venkel in blokjes.
Stap 2
Neem de Alpro® Bakken en Braden erbij en smelt deze in een stoofpot. Stoof de ui, de venkel, de knoflook en de prei aan. Voeg de visfumet en aardappelblokjes toe en breng aan de kook. Laat 20 minuten pruttelen totdat alles volledig gaar is.