BEREIDINGSINSTRUCTIES:
Introductie
Ingrediënten voor 4 tot 6 porties
- 480 ml volle melk
- 180 ml slagroom
- 100 g kristalsuiker
- 1 ½ eetlepel vanille-extract of 8 g vanillesuiker
- ½ theelepel zout
Aan de slag
1: Klop alle ingrediënten in een middelgrote, mengkom tot ze goed zijn gemengd en de suiker begint op te lossen.
2: Giet het mengsel in de GreenPan Frost- mengkom en dek ze af met het deksel.
3: Selecteer de Soft Ice Cream- modus en kies voor niveau 4. Roer tot je Frost overschakelt naar Cool en piept, of tot je gewenste textuur is bereikt.
4: Serveer je ijs onmiddellijk of bewaar het in de vriezer in een luchtdichte, vriesbestendige bak.
SNELLE TIPS
Voor de beste textuur raden we aan om het ijs direct na het maken te extruderen, zodat er tijdens het mengen niet te veel lucht bij komt.
Als je houdt van chocolade of aardbei, kan je dit recept eenvoudig aanpassen: vervang 100 g kristalsuiker door een gelijke hoeveelheid van je favoriete chocolade- of aardbeiensiroop.


